okt 132019
Kom langs bij Café Vianen om te lunchen in Vianen!

Met de aankomende wintermaanden is een pakje chocomel voor iedereen een aangename verrassing. Bij Café Vianen wordt er altijd uitstekend voor je gezorgd en kan je na een wandeling in de kou opwarmen onder het genot van een warm drankje. Je kan ook lunchen in Vianen bij het Café Vianen waar je uit een uitgebreid menu kan kiezen.

Waarom zou je nou naar het Café in Vianen gaan?

De voornaamste reden om voor mensen naar het café te gaan is de gezelligheid en de kwaliteit van het eten en drinken. Wat is er nou lekkerder dan samen te komen met de mensen waar je van houdt onder het genot van kwalitatief eten en drinken in een relaxte sfeer. Het comfort van lunchen in Vianen biedt je de lekkerste gerechten aan tegen een scherpe prijs. De keuken biedt je een breed assortiment aan waar opties voor iedereen bij zitten. Voor de vegetariërs hebben we heerlijke salades en soepen maar ook belegde broodjes en dergelijke! Voor de alles eters onder ons ben je helemaal op het juiste adres met keuze uit traditionele gerechten en een mooie vlees kaart.

Wil jij je partij in Café Vianen?

Hoewel we 7 dagen in de week geopend zijn voor het publiek is er altijd de mogelijkheid om je partij te geven in Café Vianen. Natuurlijk moet dit in overleg gebeuren met de eigenaar of manager maar er zijn vaak veel opties waaronder catering. Met een uitgebreide menukaart maar ook een drankenlijst kan je eigenlijk het meeste vinden. Voor de warme drankjes liefhebber zijn er een aantal opties die gekozen kunnen worden. Een simpele lekkere koffie maar ook bijvoorbeeld een latte macchiato of verschillende soorten luxe thee. Voor de drank liefhebber is er een flinke drankenkaart met verschillende biertjes van de tap maar ook speciale sterke drank.

Heb je een kleine borrel of lunch die je moet verzorgen? Neem dan contact op met Zas & Fratsen om zo te lunchen in Vianen of een borrel te plannen. Door goed in overleg te gaan kan je je voorkeuren doorgeven. Denk aan het samenstellen van een lunchkaart voor de genodigden. Wanneer je er een aantal vegetariërs of veganisten bij hebt zitten is dat verstandig om te communiceren naar het Café in Vianen. Indien alle wensen gecommuniceerd worden zul je een fantastische tijd hebben met je partij. Voor een lekkere bak koffie zal je ook op de juiste locatie zijn!


Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *